Eleanor se má vážně skvěle - Honeyman, Gail (Plus, 2017)
Svérázná Eleanor Oliphantová všechno zvládá sama. Vystudovala klasickou literaturu, ale pracuje jako účetní. Nemá žádné kamarády a víkendy tráví s lahví vodky, aby vytěsnila vzpomínky na otřesné dětství. Když ale naváže přátelství s kolegou Raymondem, začne jí docházet, že takhle to dál nejde