Pohádky z pražských uliček - Křesťanová, Lucie (Brána, 2017)
O lidech je známo, že jsou vrtošiví. Mají ve zvyku působit občas potíže, proto se musí o pořádek v Praze starat ještě někdo jiný. Jsou to víly, skřítkové, duchové, vodníci, pidimužové a ještě další kouzelné bytosti ze starých ulic. Vydejme se tedy do pražských uliček za nimi a za pohádkou