Rose a a stříbrný duch. - Webb, Holly (CooBoo, 2013)
Již uplynulo mnoho času od chvíle, kdy Rose opustila sirotčinec. V domě pana Fountaina protkaném starobylou magií je opravdu spokojená. Avšak stále ji nepřestává trápit otázka, co se stalo s její skutečnou rodinou. Byli její rodiče také kouzelníci? A proč ji opustili? Pak však Rose najde klíč ke všem těmto tajemstvím - stříbrné zrcátko, které patřilo její matce. Zrcátko, v němž přebývá duch...