Zuzanka - Krolupperová, Daniela (Albatros, 2014)
Zuzanka bydlí s maminkou, tatínkem, bráškou Adamem a kocourkem Čertem v malém městečku nedaleko Prahy. Je to všetečná školačka, která si ráda hraje, sportuje, účastní se nejrůznějších akcí. Slovo nuda jí zkrátka nic neříká. V knížce se mj. dočteme o její cestě do Prahy a o tom, jak se tam ztratila, o výletu na Prašník, o záchraně malého ježečka i o účasti na sokolském sletu a vyhlídkovém letu. Text je doprovázen barevnými ilustracemi Vlasty Baránkové