Kluk mého srdce. - Fitzpatrick, Huntley (Cooboo, 2016)
Tim Mason je kluk, na kterého se můžete spolehnout, když budete potřebovat najít otevřený bar, když budete sjíždět schody na lyžích nebo když budete chtít jezdit na motorce po školních chodbách. Alice Garretová není vhodná holka na nezávazné rande, zvlášť když kolem sebe má smečku ochranitelských bratrů. A i ona tuší, že Tim není zrovna vhodná volba. Nicméně někdy volbu nemůžeme příliš ovlivnit. Nádherný román o selhání, o zklamání i o rozhodnutí, zda zkusit vše ještě jednou riskovat