Hříšní lidé města brněnského - Sequens, Jiří, 1922-2008 (MOBA, 2013)
Šest příběhů, v nichž se autor na základě dobových zpráv z brněnských novin zaměřuje na prototypy lidiček brněnské galerky dvacátých a třicátých let.