Všechno, co jsme opustili. - Lonsdale, Kerry (Světový bestseller, 2018)
Volné pokračování knihy Všechno, co máme, Aimee si po ztrátě svého snoubence vybudovala nový život, jenže Jamesovi se po letech vrací ztracená paměť a chce se vrátit do světa, který na něj už zapomněl..