Rozhodnutí - Link, Charlotte (Ikar, 2018)
" Myslím, že jsem zabila muže! " Když Simon, německý překladatel na dovolené, jehož čekají v otcově jihofrancouzkém prázdninovém domě osamělé vánoce, zaslechne tento výrok mladé francouzky, kterou potká na pláži, zareaguje dosti zmateně.