Král Vrkú - Kadlec, Vratislav (Host, 2018)
Jakub Suchý je obyčejný kluk, co se umí skvěle schovávat. Právě teď se snaží ukrýt před starostovým synem Maxem, který nevynechá jedinou příležitost, aby ho šikanoval. Na útěku objeví skrytý hvozd uprostřed města. A v něm stromový bunkr se spoustou provazových žebříků, toboganů a ztřeštěných vynálezů. A tomu všemu vládne tajemná postavička - král Vrkú