Batolata útočí : netradiční průvodce rodičovstvím - Laditan, Bunmi (Ikar, 2016)
Kniha probírá všechna základní témata, zabývá se výživou dětí, jejich "venčením", kontakty s vrstevníky, trapnými momenty na veřejnosti, nedostatkem spánku a dalšími praktickými záležitostmi, jako například jak naučit dítě na nočník.