Hasiči / Hledej a objevuj - Brouk, Kateřina (Hledej a objevuj, 2017)
Kniha představuje staré i moderní hasičské vozy, přípravu hasičů a záchranné práce v různých situacích. Každé kapitole je věnována dvoustrana s krátkými texty a barevnými ilustracemi, kde jsou navíc poschovávané různé předměty, které je potřeba najít