Alea, dívka moře. - Stewner, Tanya (Fragment, 2017)
Třetí kniha série Alea, dívka moře. Alea se vydává na Island. Doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záhadným doktorem Orionem, který se věnuje výzkumu viru, jenž vyhubil mořské lidi