Pochybnost - Tobisman, C. E. (Mystery Press, 2018)
První kniha série Caroline Audenová. Nezkušená začínající právnička s problematickou minulostí a zálibou v hackerství získá práci ve špičkové právní kanceláři v LA. Hned s prvním úkolem, kdy objeví souvislost mezi smrtí vědce a netransparentním biotechnologickým gigantem, se její život ocitne v ohrožení