Sobí hora - Tidbeck, Karin (Fleet, 2018)
Sbírka Sobí hora obsahuje třináct pozoruhodných povídek, které v sobě zahrnují prvky fantasy, science fiction, lidových báchorek i magického realismu. Kouzlo magie se dostavuje nepozorovaně, vystupuje z přírody, je odjakživa součástí nebo možná existuje v nějakém úplně jiném světě.