Měli mravenci žihadla? : Vilda a Fína na stopě plšímu zloději, zkamenělému slonovi a tajemství přírody - Táborská, Pavlína (Edika, 2018)
Co to jsou kamenná slunce? Žili v Čechách a na Moravě žraloci? A kdo je to Bubo bubo? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto a podobné otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem