Zlatá klasika - Komanec, Miloš (Egmont ČR, s.r.o., 2017)
Výběr nejlepších příběhů z Kačerova od nejslavnějších disneyovských autorů. Don Rosa je jedním z nejznámějších vypravěčů a kreslířů, první svazek Zlaté klasiky je věnován právě jemu. Před každým příběhem je průvodní slovo samotného autora