Macbeth - Nesbo, Jo (Hogarth Shakespeare, 2018)
Je to nejlepší polda jakého kdy měli. Když při zpackaném zátehu na dealery drog hrozí, že se akce zvrhne v krveprolití, přichází situaci zacgránit inspektor Macbeth, neohrožený velitel jednotky rychlého nasazení.