Do posledního dechu : další případ Eriky Fosterové - Bryndza, Robert (Cosmopolis, 2018)
Čtvrtá kniha série Inspektorka Erika Fosterová. Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?