Zen žen : obrazový průvodce životem moderní ženy - Ondřej, Martin Mach (Paseka : Labyrint, 2017)
Přes dvě stovky epizod ze života moderní ženy představuje to nejlepší ze stripů publikovaných v magazínu Respekt v letech 2010-2017. Animovaný sběrný dokument "ze života", každý příběh je zaznamenaný do tří komiksových oken