Temný les - Liou CCh'-Sin (Vzpomínka za Zemi, 2017)
Za doby Velké kulturní revoluce se Číňané v rámci tajného vojenského projektu pokusili navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi, třicet let poté začnou na Zemi umírat významní vědci a objeví se zvláštní počítačová hra pro virtuální realitu, druhá část volné trilogie