Příběh o baziliškovi - Kahuda, Václav (Milan Hodek : Paper Jam, 2014)
Příběh o baziliškovi je vlastně takový usměvavý hněv mířící až někam k těm padesátým letům, protože já jsem tehdy na Hradě, kde jsem pracoval, potkával takové ty staré kádry, které tam odložili.