Lapači prachu - Faulerová, Lucie (Torst, 2017)
Románový debut L. Faulerové je nesentimentální a drásavá prozaická výpověď o dnešní mladé ženě - o jejím "ne vztahu" k dětem a k mateřství, jež je únikem ze samoty a dosažením doživotní moci ovládat někoho druhého.