Co (ne)dělat, když jste neviditelní - Welford, Ross (Fragment, 2017)
Ethel už na akné vyzkoušela leccos. Marně. Když se jí dostane pod ruku podivná čínská medicína, která slibuje zaručený účinek, hned po ní skočí. Bohužel v kombinaci s návštěvou solária dojde k tomu, že se Ethel stane neviditelnou..