Povídky na tělo - Formanová, Martina (Prostor, 2017)
V šestnácti krátkých povídkách nás autorka seznamuje s niterným světem obyčejných lidí, jde však o velmi pestrou paletu osobností lišících se vzděláním, společenskou úrovní i věkem. Hlavní postavou každé povídky je chybující člověk, do jehož hlavy je nám umožněn kraťoučký, ale intenzivní náhled