Deník malého Minecrafťáka 2 - Cube Kid (Computer Press, 2017)
Pokračování deníku malého vesničana na cestě za kariérou, bojovníka ve světě Minecraftu. Les za hradbami se stále zvětšuje. Minus bude potřebovat odvahu skutečného bojovníka, aby mohl čelit strašlivé hrozbě blížící se k vesnici..