Šaty pro poutníky - Závacká, Irena (MOBA, 2017)
Třetí román z období starověkého Egypta. Ijnet řeší složitou situaci jak v pracovním, tak v osobním životě. Sapetra, dodavatel barviv na látky a druh Ijnetiny nejlepší přítelkyně, je vězněn v dalekém Mennoferu. A Kemnet, otec Ijnetiny dcery, má stále zapovězen vstup do Vesetu. Ijnet nezbývá než vzít osud do svých rukou..