Žebřík ke Stvořiteli - Cílek, Roman (Krimi (MOBA, 2015)
Sbírka patnácti povídek. Co se stane, když si lehce znuděný akademický malíř v důchodu vyhlédne v lomu kámen na svoji zahrádku, který ale značně přesahuje rozměry menší stodoly? Podaří se polici s jeho přičiněním odhalit muže, který stojí v pozadí destruktivní organizace, dříve než přibudou další oběti?