Zvěrolékařka na stopě - Fieber, Michal (Původní česká detektivka, 2015)
Mladá veterinářka a stárnoucí kriminalista spojí své síly při řešení případu záhadně zmizelé "černé vdovy", ke kterému je zavedlo pátrání po skutečné příčině smrti psa otráveného čokoládou. Během svého pátrání se připletou k vyšetřování dalších vražd a podezřelých úmrtí. Ve všech případech hrají nějakou roli pacienti veterinárních ordinací nebo tvorové žijící v přírodě