Umění svádět - O'Neal, Katherine (Orchidej, 2013)
Romantický příběh z prostředí pařížského uměleckého světa. Smyslná a důvtipná romance, odehrávající se v uměleckém světě Paříže roku 1889, líčí příběh dvou postav, jež svede dohromady riskantní podvod - a nebezpečná přitažlivost