Poustevník - Rydahl, Thomas (Mladá fronta, 2017)
Na pláži na kanárském ostrově Fuerteventura se najde havarované auto. Na zadním sedadle je kartonová krabice a v ní leží tělo chlapečka. Nikdo neví, jak se mrtvé dítě jmenuje, a po řidiči vozu není nikde ani stopa