Naše krajina slov : česko-německá čítanka spisovatelů Liberecka = Unsere Wortlandschaft : deutsch-tschechisches Lesebuch der Schriftsteller aus Liberec und dessen Umfeld - Příhoda, Luboš; Šebelka, Jan (Kruh autorů Liberecka, 2011)
Čítanka představju 19 autorů z Liberecka, z nichž někteří překročili regionální horizont a předkládá českou i německou verzi jejich textů