Do třetice - Pospíšilová, Zuzana (Albatros, 2017)
Říká se do třetice všeho dobrého... Trojka je totiž v pohádkovém světě magické číslo. Ale abychom potkali magickou trojici, nemusíme nutně do pohádky. Co třeba prorodiče, rodiče a děti? Když spolu umějí vycházet, je to taky pohádka. A právě o nich jsou nové pohádky Zuzany Pospíšílové, určené ke společnému čtení všech generací.