Každý, kdo unese oštěp -- : První a poslední Mussoliniho vítězství - válka o Habeš 1935-1936 - Cílek, Roman (Polozapomenuté války, 2009)
Zkušený autor literatury faktu ve strhující knize zavádí čtenáře na habešská bojiště v době vpádu italských divizí a objasňuje i zákulisní dění a souvislosti událostí, které předznamenaly druhou světovou válku.