Modré okenice - Stárková, Magdaléna (Motto, 2015)
Soubor povídek Modré okenice je neobyčejně různorodou mozaikou lidských osudů. Mladá žena toužící po svobodném a pestrém životě, doktor, který neztrácí naději na lásku či pohled na nečekaně silné pouto chlapce a fenky - to je jen zlomek zajímavých charakterů, které vystupují z každé povídky, aby čtenáře vtáhly do děje a zanechaly v každém směs silných pocitů