Starý sad - Munzarová, Naděžda (Grada Publishing, 2016)
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy. V trávě pod jabloní objevíte červené jablíčko a s ním i zdejší zvířátka, která vás vtáhnou do svého malého království velkou silou vzájemného přátelství a nenápadné moudrosti. Loutkoherečka a animátorka Naďa Munzarová vytvořila ve své autorské knize okouzlující mikrokosvět plný půvabných ilustrací a jazykových hříček, ve kterém se dětská fantazie rozletí jako motýl