Tučné úterý - Brown, Sandra (Ikar : Euromedia Group, 2005)
Detektivní román, ve kterém jeden z policistů protidrogového oddělení při nepodařené akci náhodou zastřelí svého kolegu. Vinu má však někdo, kdo pro peníze předem zločince varuje před zátahem. Kdo je zrádce?