Texas. Šťastný Lucky. - Brown, Sandra (Ikar, 2012)
V prvním dílu "texaské trilogie" představuje úspěšná americká autorka Sandra Brown sympatického Luckyho Tylera a celou jeho soudržnou rodinu z malého města Milton Point. Lucky, mladší ze dvou dospělých synů, přitahuje nejen ženy, ale svou vznětlivou povahou soustavně i maléry. Jednou večer se strhne rvačka kvůli ženě v nesnázích, které přispěchal na pomoc. Následující události skončí společnou nocí, na niž ani jeden z nich hned tak nezapomene. Záhadná žena však beze stopy zmizí a Lucky ji začne zrputně hledat. Především totiž začíná tušit, že poznal tu pravou-ale mimo to potřebuje na osudnou noc alibi.