Nechci být princezna - Kasdepke, Grzegorz (CPress, 2017)
Malá Majka si moc ráda hraje na divadlo, ale nikdy nechce být princezna, vtipný příběh o tom, že moudrost je mnohem důležitější než krása a že vždy stojí za to, být sám sebou..