Pohádky o sněžných vílách - Machon, Corinne (Junior, 2016)
Víly oblečené v šatech posetých ledovými krystalky, s vlásky stříbřitými jako padlý sníh, vás zvou, milé děti, do pohádky. Prožijte s nimi krásné zimní příběhy.V této knížce se dočtete nejen o sněžných vílách, ale i o přírodě a zvířátkách v zimě, o přátelství, které zahřeje srdce, a také o veselých oslavách v královstvích víl