Severní nábřeží - Uher, František (Původní česká detektivka, 2015)
Města mají nejen své dominanty, ale také své periferie. A právě takovou periferií je i Severní nábřeží, v jehož zákoutí je nalezen mrtvý policista v civilu. Co v odlehlém prostoru zastřelený policista pohledával? Paralelně s tímto případem pátrají strážci zákona po důmyslném bytovém zloději. Existuje mezi oběma případy nějaká souvislost?