Projekt Sandrina : [český thriller] - Houserová, Eva (MOBA, 2016)
Žijeme ve světě, kde se prolínají showbyznys, politika a peníze. Kdo v něm má největší moc? Je realita, kterou nám předkládají média, skutečná? Hudební producent Douda dostane životní šanci v podobě mladé, mimořádně talentované zpěvačky Sandriny a rozjíždí její hvězdnou kariéru. Co když ale není sám, kdo na ni vsadil? Jsou šokující události, které narušují jeho život, náhody, anebo součást pečlivě připraveného scénáře?