92. policejní revír zasahuje - Beran, Ladislav (Původní česká detektivka, 2016)
V nových případech významného píseckého autora a emeritního komisaře kriminální služby se čtenáři opět setkají s píseckou galerkou, v níž se vyskytují tehdejší kasaři, kapsářky, drobní zlodějíčci, hochštapleři, lehké prodejné holky z nevěstinců, a dokonce i vrazi. Autor se opírá o skutečné kriminální případy, které písecká pátračka ve 30. letech minulého století vyšetřovala