Velké srdce Mika Larssona - Lönnaeus, Olle (Brána, 2013)
Mike Larsson má velké srdce, ale své nervy bohužel často neudrží na uzdě. Proto se mu za 45 let života téměř nic nevydařilo. Ale když je jednoho krásného podzimního dne propuštěn z věznice Kirseberg v Malmö, rozhodne se: teď se stane dobrým člověkem. Teď bude pro Robina pořádným tátou. Jen ještě musí ukrást poslední auto..