Zuzanka a kostkovaný pejsek - Landau, Irena (Moje první čítanka, 2016)
Chcete, aby vaše dítě rádo četlo?Pokud dítě zná všechna písmenka, umí z nich skládat slova, dokonce celé věty, ale plynulé čtení mu zatím moc nejde, je knížka ze série MOJE PRVNÍ ČÍTANKA pro ně ideální. Povzbudí dítě ke čtení, rozvíjí čtenářské dovednosti, podpoří tvořivost a vkus nejmenších.Příběh Zuzanky a jejího pejska Špunta bude vaše dítko bavit, povzbudí jeho zájem o čtení a seznámí ho s novými situacemi