Tichá modlitba : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Knižní klub, 2017)
Zmizení Charlie a Amy, devítiletých nejlepších kamarádek, znamená pro jejich rodiny tragédii. Textová zpráva potvrzuje to, čeho se všichni obávali: obě se staly oběťmi únosu. Další esemeska jim však vyrazí dech-nutí rodiče postavit se proti sobě a bojovat o život svého potomka. V tu chvíly se do případu vkládá Kim Stoneová a její tým.