Štěňátko Vinci na cestě kolem světa - Jovaišiene, Brigita (Slovart-Print, 2011)
Štěňátko Vinci se odvážně vydalo na cestu kolem světa, na níž objevuje zázračné daleké země, nové kultury, neznámé zvířátka, rostliny, barvy, vůně