Šumava... : hranici přecházejte po půlnoci - Hrach, Vilém (Cattacan, 2017)
Zdálo by se, že o osudech šumavských převaděčů přes hranici tvořenou železnou oponou i těch, kteří se sami pokusili o útěk, bylo již všechno napsáno. Tato knížka vás ale přesvědčí, že tomu tak není