Břicho Paříže = Le ventre de Paris - Zola, Émile, 1840-1902 (Omega (Dobrovský, 2013)
Román se odehrává v pařížské tržnici Les Halles, zvané Břicho Paříže a překypuje barvitým líčením lidských charakterů a nectností