Křečkosaurus Rex - O'Donnell, Tom (Fragment, 2017)
Zvířecí koutek v šesté třídě se rozrostl o záhadný přírůstek. Vypadá jako křeček, ale řve jako pravěký ještěr. Sam přesně ví, jak se bude jmenovat: Krečkosaurus rex. Když vyhládlý hlodavec zhltne podezřelou výživu pro kulturisty s názvem Nadupaný dinosaurus, začnou se dít věci. Sam a jeho supersilný miniparťák se totiž postaví postrachu celé školy, obávanému Valdemarovi "Vazounovi". Ten se divného křečka nebojí, ale možná by měl