Vyšehradští jezdci - Beran, Stanislav (Host, 2016)
Soubor povídek, příběhy lidí, jejichž osudy se protnuly ve stejném místě a čase a kteří se přes temný příkrov historických událostí pokoušejí nalézt alespoň trochu svobodný způsob života..